Abuzurile judiciare din Oradea: O familie orădeană prinsă într-o rețea de corupție și falsuri. Pedofilie, Sentințe Perverse – Oradea, Justiție Strâmbă
Scandal judiciar fără precedent, unde un grup de magistrați și polițiști sunt acuzați de o practică judiciară controversată ce pare să submineze fundamentele protecției minorilor. „Pedofilia poate îmbunătăți supraviețuirea speciei umane”, o teză periculoasă susținută de Richard Gardner, este nefericit vehiculată în unele cercuri judiciare orădene, punând în pericol binele și siguranța celor mai vulnerabili membri ai societății noastre.
Deciziile bazate pe teoria alienării parentale, lipsite de fundament științific solid, au fost folosite de funcționarii publici implicați, aparent cu înclinații bizare, pentru a manipula faptele și a proteja interesele abuzatorilor.
Implicați în acest caz de falsificare a rechizitoriului, ignorarea dovezilor de abuz și favorizarea mamei Andor Teodora care și-a abuzat copiii este emblematic pentru modul în care aceste teorii periculoase sunt aplicate. Judecătorii Timiș Ioan, Ionescu Diana Anca, Denisa Vidican, Rareș Șerban, Antohi Gabriela, Munteanu Vladimir, și polițiștii Diugan Dana și Tuduce Alin, alături de procurorul Luca Mihaela – Cornelia și polițistul Vâșcan Alina sunt funcționarii publici acuzați că prin acțiunile lor, nu doar că au trădat încrederea publică, dar au și contribuit la crearea unui sistem care favorizează agresorii în detrimentul victimelor.
Rus Valer, director școlar, și a Ani Cernea, psiholog școlar, alături de mama abuzatoare Andor Teodora, au colaborat pentru a falsifica o evaluare psihopedagogică, Ani Cernea recunoscând acest lucru în fața instanței. Pe de altă parte, Alina Sârbu, deținătoare a unui doctorat în teoria pro pedofilice a alienării parentale teorie cu implicații negative asupra protecției minorilor și a fost acuzată de falsificarea unui proces verbal. Ca urmare a acestor acțiuni, instanța a decis încetarea colaborării cu doctorul în pedofilie, în ciuda numirii sale într-o poziție de responsabilitate printr-o procedură neobișnuită, numire prin notă de subsol, în afara procedurii judiciare în condițiile în care legea prevedea necesitatea unei comisii aleasă în mod aleator prin extragere nu prin numire preferențială. Nici această manifestare de preferință strâmbă al judecătorului Ionescu Anca Diana conform informațiilor scurse în presă nu este una întâmplătoare.
Cazul familiei Talpoș, este un moment de cotitură pentru societatea noastră, care se confruntă cu o alegere crucială între a proteja interesele celor nevinovați și a permite ca teorii nefondate să submineze dreptatea și siguranța. Lupta împotriva acestui atentat la normalitate și integritatea sistemului judiciar este nu doar o obligație legală, ci și una morală, pentru a asigura un viitor sigur pentru toți copiii.
Citește și
Sursa:
http://www.corectnews.com/social/drama-familiei-talpo-are-cuv-ntul-victima
https://www.luju.ro/normele-lgbt-la-baza-unor-sentinte-criminale-in-romania
http://www.corectnews.com/social/co-marul-generat-de-magistra-i
https://www.luju.ro/probe-de-malpraxis-contra-unor-magistrati
http://www.corectnews.com/politics/nu-minorii-au-prioritate-atunci-cine
http://www.corectnews.com/politics/f-r-mil-despre-crimele-magistra-ilor
3 comentarii
Pingback: Dosarul Talpoș: S01.03 - Diana Talpos
Pingback: Dosarul Talpoș: S01.04 - Diana Talpos
Pingback: Cazul Timiș: Când magistrații devin călăii copiilor, cine mai poate fi de încredere? - Trust News